Skip to content
Water | Binnenklimaat | Werkplek | Industrie

Alle oplossingen

board_general
Monitor leidingtemperatuur

Water

Zowel de ClipR als de ClipR Flex sensors zijn ontworpen om de temperatuur van warme én koude waterleidingen te meten en te monitoren. De gemeten data wordt draadloos via LoRaWAN verzonden naar onze database. In uw dashboard kunt u eenvoudig de gemeten data uitlezen of downloaden. Het verschil tussen de ClipR en de ClipR Flex is de leidingmaat, de ClipR Flex kan voor grotere leidingen gebruikt worden.

Monitor ruimtebezetting

Werkplek

Is er nog plek op kantoor? Of wordt die vergaderzaal al gebruikt? Met onderstaande sensoren kunt u in één oogopslag een antwoord krijgen op zulke vragen omtrent de bezettingsgraad van uw ruimtes.

Deze sensoren zijn ontworpen om real-time data te verzamelen en draadloos over te dragen via het LoRa netwerk naar een beveiligde online database. In uw persoonlijke dashboard heeft u direct toegang tot gedetailleerde informatie over de actuele en historische ruimtebezetting, waardoor u in staat bent om de beschikbaarheid van vergaderruimtes, kantoorruimtes en andere faciliteiten te monitoren en te optimaliseren.

Monitor uw binnenklimaat

Binnenklimaat

Met deze reeks sensoren kunt u het binnenklimaat van diverse ruimtes, zoals uw klaslokaal, kantoor, of elke andere binnenomgeving, nauwkeurig meten en monitoren. Deze innovatieve sensoren zijn ontworpen om essentiële parameters van uw binnenmilieu te monitoren, zoals CO2-niveaus, temperatuur, luchtvochtigheid, lichtintensiteit, geluidsniveaus en fijnstofconcentraties.

Met LoRaWAN-techniek verzenden we de verzamelde data betrouwbaar en veilig naar onze online database. In uw persoonlijke dashboard kunt u eenvoudig de gemeten data van uw binnenruimtes uitlezen of downloaden.

Predictive maintenance

Industrie

Onze vibratie sensor kan op allerlei machine geplaatst worden. Door de trillingen in de machine zichtbaar te maken, kan de staat van deze machines gemonitord worden en kan er ingegrepen worden voordat een machine defect raakt, dit wordt ook wel predictive maintenance genoemd. De gemeten data wordt draadloos verzonden via het LoRa netwerk naar een online database. In uw dashboard kunt u de data makkelijk uitlezen of downloaden.
© Copyright 2024 -
Website en marketing